Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
OASA i medierne - OASA

OASA i medierne

Vi har en mening og giver dyr der lider, en stemme. Her kan læse se nogle af vores pressemeddelelser, se os udtale os i tv og i nyhederne og læse en række artikler fra forskellige publicerede medier.

Brug evt. nedenstående quick links for at hoppe direkte til indholdet. 

Interviews & udtalelser i TV

Artikler & pressemeddelelser

Wild animals in captivity

Kendte optræder gratis til støttekoncert for OASA i Christians Kirke

OASA's første støttekoncert der blev så stor en succes, at vi gentog den senere i samme år. Pressemeddelelsen der blev sendt ud vedrørende eventen, kan læse her:

Odense Zoo Løve-dissektion

Kendte har et hjerte

OASA arrangerede tilbage i 2007 en støttekoncert til fordel for nødlidende dyr. Flere kendte støttede op om den gode sag og vi skrev en pressemeddelelse til eventen:

OASA søger frivillige

Dyreven? og spidskandidat til EU-valget stemmer mod dyrene - dokumenteret!

OASA forsøger også at påvirke politisk. Det kan bl.a. andet læses i nedenstående pressemeddelelse, vi sendte ud i sommeren 2009, ovenpå de brudte løfte socialdemokraten og daværende medlem af Europa-Parlamentet Dan Jørgensen fremsagde:

OASA imod Kopenhagen Fur luciaoptog 2014

To generationer deles om Arthur

OASA hentede i starten af 2009 en gadehund hjem fra en byggeplads i Tunesien. Det reddede hans liv, da det lykkedes os at finde et trygt og kærligt hjem til hunden der kom til at hedde Arthur.

OASA interviewed on BBC

Hellere dyr luksus end dyrevelfærd

OASA giver dyrene en stemme imod kongehuset, hvor blandt andet dronningen både er protektor for Dyrenes Beskyttelse og bære pels produceret uden hensyn til dyrevelfærd. Det kom der denne artikel i Ekstra Blandet ud af:

Pälskrig mot danska kungahuset

OASA's kamp for bedre dyrevelfærd bliver også noteret på den anden side af sundet. Her i svenske Kvällsposten, der skriver om Dronning Margrethes rolle som protektor for Dyrenes Beskyttelse og samtidig iklæder sig pels.

ØVRIGE VIDEOER FRA OASA

OASA siger nej til vilde dyr i fangenskab

OASA søger frivillige

OASA på sociale medier

Kontakt

OASA kan kontaktes 24/7
via mail eller på de sociale
medier.

Formanden kan i særlige
tilfælde kontaktes på
26206710, helst SMS.

OASA har hjulpet dyr i nød her

gtag('config', 'UA-50024106-1'); Scroll til toppen