Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oasa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kampagner - OASA

Kampagner

Dyrevelfærd er ikke blot dyrevelfærd. Vi her hos OASA sigter efter en mere helhedsorienteret tilgang til at skabe bedre forhold for nødlidende dyr. Ja, vi redder dyr, finder nye hjem til dem og støtter en række tiltag der alle har til formål at hjælpe dyrene. Men vi lever desværre også i en verden hvor det er nødvendigt at tage ansvar for de alt andet end bæredygtige metoder der bliver brugt og som skader dyrene og vores natur. 

Plejefamilier & videreformidling

Når nødlidende kæledyr kan få midlertidig husly hos vores plejefamilier, kan vi koncentrere os om at videreformidle til et blivende hjem, uden stress og jag og dermed sikre det bedste match mellem dyr og adoptanter.

Vilde dyr i fangenskab

Vi mener ikke, at vilde dyr hører til bag tremmer og er af den holdning, at disse forretninger skal forbydes i fremtiden - vejen mod et forbud er dog lang og derfor arbejder OASA også for at bedre vilkårene for de vilde dyr, som lige nu ikke kender til frihed.

Plastik, dyr og miljø

10 tusinder af fugle, sæler, hvaler og skildpadder dør hvert år efter mødet med plastik affald i havet, da de ofte fejltolker f.eks den flydende indkøbsposepose, til at være føde. En plastik pose i vand ligner til forveksling en vandmand. Når plastikken først er indtaget kan den ikke udskilles igen og derfor bliver den i dyrets fordøjelsessystem – dette leder til en langsom og smertefuld død.

Vegansk for dyrene, miljøet og dig selv

OASA taler for alle dyr, så vi mener, at det er den mest hensigtsmæssige udvikling for os som moderne mennesker at anerkende dyr som værdige væsner til et liv uden lidelse påført af mennesker, såfremt det ikke er nødvendigt; og derfor leve vegansk.

OASA på sociale medier

Kontakt

OASA kan kontaktes 24/7
via mail eller på de sociale
medier.

Formanden kan i særlige
tilfælde kontaktes på
26206710, helst SMS.

OASA har hjulpet dyr i nød her

gtag('config', 'UA-50024106-1'); Scroll til toppen